Vilken mat ska hunden äta?

Mina vuxna hundar äter dessa foder nedan.
Valparna får provsmaka på valpfoder från 3-4 veckors ålder.


 

FOUR FRIENDS
Salmon

Laxkött och laxolja är källor till livsviktiga omegafettsyror som har många positiva effekter i kroppen. Framförallt märks det på kroppens största organ, det vill säga huden som är en spegel av hur resten av kroppen mår. Har du en pälsrik hund, vill vi speciellt rekommendera detta recept med sitt höga innehåll av omegafettsyror som gör underverk på glansen i pälsen.

Wild Boar
I FourFriends Wild Boar är proteinkällan till största delen vildsvin, men innehåller även lite kalkonkött vilket ger en smaksensation som hundar har svårt att motstå. Vildsvinskött har en fin aminosyraprofil som speciellt passar karnivora djur och bidrar till utmärkt byggmaterial till kroppen.

Venison
Venison är ett spannmålsfritt helfoder för den normalaktiva vuxna hunden. Rent hjortkött som enda proteinkälla och helt spannmålsfri. Innehåller morötter, spenat, blåbär och havtorn som är källor till kraftiga antioxidanter. Receptet innehåller också grönläppad mussla och Aloe vera.


 

FOUR FRIENDS Köttkorvar
Spannmålsfri köttkorv av högsta kvalitet. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Innehåller inga kemiska konserveringsämnen. Använd som helfoder eller som topping till torrfoder.


 

MUSH Vaisto grön (nöt-gris-kyckling) är ett helfoder för vuxna hundar.
MUSH Vaisto grön passar perfekt som infasningsfoder samt till hundar som har långsammare ämnesomsättning eller känslig mage. Har du en liten hundras eller en äldre hund är detta fodret för er!
MUSH Vaisto grön är milt och gott och brukar älskas av kräsna hundar.

Mat som hundar är skapta att äta – råfoder har aldrig varit enklare! Bara att tina och servera.

VOM og HUNDEMAT
Färskfoder från Norge. Råvarorna som används VOM-serien kommer uteslutande från norska slakterier som är godkända och kontrollerade leverantörer av humanöda.
De råvaror som används i produktionen är kyckling, blandat innanmäte från nöt, lamm och gris, nötvom, nötlever, lax och ägg. Alla produkter från Vom og Hundemat är berikade med vitaminer och mineraler för att täcka hundens dagliga behov.