Vilken mat ska hunden äta?

Mina vuxna hundar äter dessa foder nedan.
Valparna får provsmaka på valpfoder från 3-4 veckors ålder.


 

MUSH Vaisto® grön (nöt-gris-kyckling) är ett helfoder för vuxna hundar.
MUSH Vaisto® grön passar perfekt som infasningsfoder samt till hundar som har långsammare ämnesomsättning eller känslig mage. Har du en liten hundras eller en äldre hund är detta fodret för er!
MUSH Vaisto grön är milt och gott och brukar älskas av kräsna hundar.

Mat som hundar är skapta att äta – råfoder har aldrig varit enklare! Bara att tina och servera.

VOM og HUNDEMAT
Färskfoder från Norge. Råvarorna som används VOM-serien kommer uteslutande från norska slakterier som är godkända och kontrollerade leverantörer av humanöda.
De råvaror som används i produktionen är kyckling, blandat innanmäte från nöt, lamm och gris, nötvom, nötlever, lax och ägg. Alla produkter från Vom og Hundemat är berikade med vitaminer och mineraler för att täcka hundens dagliga behov.

FOUR FRIENDS Köttkorvar
Spannmålsfri köttkorv av högsta kvalitet. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Innehåller inga kemiska konserveringsämnen. Använd som helfoder eller som topping till torrfoder.

FOUR FRIENDS Derma Coat
Med rent torkat laxkött och potatis som enda kolhydratkälla är detta recept helt fritt från spannmål. Laxkött och laxolja är källor till omegafettsyror som har många positiva effekter i kroppen.

Ingredienser: Animaliska produkter 32% (torkad lax), potatis, potatisprotein, kycklingfett (konserverat med blandade tokoferoler), torkade äpplen, bryggerijäst, hydrolyserad kycklinglever, laxolja.

TASTE OF THE WILD Southwest Canyon
Southwest Canyon är ett foder som innehåller animaliska proteiner som, nötkött och vildsvin. Denna väl sammansatta formula ger naturliga antioxidanter som stärker din hunds immunförsvar och allmänna hälsa. Ett foder med smak av det vilda!
Ingredienser: Nötkött, ärtor, kikärtor, lammjöl, rapsolja, äggprodukter, vildsvin, havsfiskmjöl, bryggerijäst, tomatmos, linfrö.